SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tullinge GF
Gymnastik
Vi söker passionerade ledare för våra barngrupper!
2024-02-07 09:40

Är du en förälder som vill göra skillnad och vara en del av ett positivt och roligt sammanhang? Då är det dig vi letar efter!

 

Just nu står vi inför en utmaning då vi behöver fler engagerade ledare till våra barngrupper. Vi tror på kraften av gemenskap och vill ge våra barn den bästa möjliga starten på sin gymnastikresa. Men för att göra detta behöver vi dig!

 

Som ledare hos oss får du inte bara möjligheten att forma och inspirera våra unga gymnaster, du får också en mängd förmåner på köpet. Vi erbjuder utbildning, föreningskläder och arvode för ditt engagemang.

 

Ingen tidigare erfarenhet inom gymnastik krävs - det viktigaste är att du har en passion för att arbeta med barn och att du är öppen för att lära dig nya saker. Vi tror på att alla har något unikt att bidra med och att varje ledare kan göra en stor skillnad.

 

Ta steget och bli en del av vårt fantastiska team! Kontakta Annika Frisk på Tullinge GF på 

 tullingegymnastikforening@gmail.com för att få veta mer eller anmäla ditt intresse. Tillsammans kan vi skapa en ljusare framtid för våra barn i Tullinge. Vi ser fram emot att välkomna dig!

 
Följ oss på Facebook
Stötta TGF via Svenska Spel
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten
Ladda ned medlemsappen