Hoppa till sidans innehåll

Övriga grupper


Dessa grupper indelas i basgrupper, förberedande grupper och tävlingstrupper.

Basgrupp är en grupp dit barngruppsgymnasten flyttar det år den fyller sex. Basgruppen tränar 3 timar/vecka. Vid denna ålder separeras även pojkar och flickor för att skapa förutsättning för en likvärdig vidareutveckling. I basgruppen tränar gymnasten ett till tre år beroende av kunskapsnivå och därefter flyttas gymnasten antingen till en förberedande grupp eller en tävlingstrupp. Då en gymnast flyttats till en för krävande grupp finns alltid möjlighet att omplacera gymnasten (viktigt med kommunikation från föräldrar).

De förberedande grupperna tränar mellan 3,5 och 5 timmar i veckan. Gymnasterna i dessa grupper behöver inte tävla om de inte vill men möjligheten finns i samma utsträckning som för tävlingstrupperna.

I tävlingstrupperna krävs mer engagemang av såväl gymnaster som föräldrar. Gymnasterna tränar mellan 6 och 9 timmar per vecka beroende på grupp och dessa gymnaster förväntas delta i alla tävlingar. 

 

Alla dessa grupper tränar i Eklidshallen och tiderna varierar, se mer information under respektive gruppsida.

 

Gruppsidor

MG Björnbär 

Blåbär

Killtruppen

Hallon

Smultron

Mikrotruppen

MT & FBST

RT 

Jordgubbar

Parkour 

Uppdaterad: 04 OKT 2017 09:37 Skribent: Maria Elbrand

 

Stöd Tullinge Gymnastikförening!

 

Varje gång du spelar hos Svenska Spel och använder ditt spelkort fördelas ett antal poäng på den klubb eller klubbar du valt. Ju fler poäng klubben har desto större del av potten från Svenska Spel får klubben ta del av.

Allt du behöver för att vara med i Gräsroten är ett Spelkort.

Klicka på länken till Svenska spel ovan, välj Tullinge GF och följ instruktionerna.

Postadress:
Tullinge GF - Gymnastik
Box 1
14621 Tullinge

Kontakt:
Tel: 0702731088
E-post: tullingegymnastikfor...

Se all info