Hoppa till sidans innehåll

Viktig ny information angående Covid- 19

01 FEB 2021 18:00
Pga COVID-19 på Banslätt- och Falkbergsskolan bör gymnaster och ledare som själva går på dessa skolor eller har närstående som gör det stanna hemma från föreningens träningar till och med 8 februari.
  • Skapad: 01 FEB 2021 18:00

Förra veckan gick vi via e-post och samtal ut med information om att gymnaster som är elever på Banslättskolan ska bör vara hemma från träningen. Detsamma gäller även familjemedlemmar till elever på skolan. Detta gäller till och med den 8/2 enligt mail som ni fick 210128

 
Det har nu kommit till vår kännedom att även hela Falkbergsskolans är i samma läge och de eleverna också är hemma hela denna vecka pga Covid -19. Detta gäller alltså alla årskurser på Falkbergskolan oavsett tidigare besked. 
 
Detta gör att vi efter att ha varit i kontakt med Smittskydd Stockholm beslutat att ovanstående gäller: 
 
  • Alla gymnaster som är elever på Banslätts- eller Falkbergsskolan bör vara hemma från gymnastikträningarna fram till och med den 8/2. De ska alltså INTE träna.
  • Alla gymnaster eller ledare som har en familjemedlem som går i Banslätts- eller Falkbergsskolan på dagarna bör vara hemma från gymnastiken fram till och med den 8/2. De ska alltså inte heller träna. 
  • Alla gymnaster som känner sig dåliga eller minsta lilla sjuka SKA vara hemma från gymnastiken tills man är frisk och därefter minst två dygn till. 
Vi kommer fortfarande ha träningar i både Banslättskolan och Eklidshallen tills vi får mer information från kommunen så alla träningar är igång som vanligt. 

Tränar du i Banslättskolan och Eklidshallen går ni dit som vanligt tills ni får annan information.

Mvh 
Styrelsen 
Tullinge GF
Skribent: Styrelsen
E-post: Adressen Gömd

 

Stöd Tullinge Gymnastikförening!

 

Varje gång du spelar hos Svenska Spel och använder ditt spelkort fördelas ett antal poäng på den klubb eller klubbar du valt. Ju fler poäng klubben har desto större del av potten från Svenska Spel får klubben ta del av.

Allt du behöver för att vara med i Gräsroten är ett Spelkort.

Klicka på länken till Svenska spel ovan, välj Tullinge GF och följ instruktionerna.

Postadress:
Tullinge GF - Gymnastik
Box 1
14621 Tullinge

Kontakt:
Tel: 0702731088
E-post: tullingegymnastikfor...

Se all info