Hoppa till sidans innehåll

Juluppvisningen 2021 inställd

08 DEC 2021 10:29
Pga smittspridning och restriktioner ställs TGF:s juluppvisning in.
  • Skapad: 08 DEC 2021 10:29

I en samlad bedömning har styrelsen för Tullinge Gymnastikförening kommit fram till det tråkiga beslutet att juluppvisningen som skulle genomförts på söndag den 12 december måste ställas in.  

Vi ser tyvärr just nu att smittspridningen ökar i landet. I Tullinge ser vi att det är stor sjukfrånvaro i flera skolor som har lett till att flera insatser av masstestning av elever i flera årskurser.

Dessutom kom igår regeringen och folkhälsomyndigheten med nya rekommendationer, bland annat om att alla ska försöka hålla avstånd från varandra, särskilt inomhus, för att minska smittspridningen av Covid-19.

Juluppvisningen genomförs helt och hållet med ideella krafter och vi från styrelsen känner inte att det är möjligt för oss att detta kan göras på ett smittsäkert sätt, särskilt inte på så kort varsel. Detta särskilt med vetskapen att juluppvisningen är populär med mycket besökare och relativt stort trängsel.

Detta är naturligtvis väldigt tråkigt för gymnaster, ledare och föräldrar som sett fram emot detta. Men i detta läge måste hälsan och arbetet för att minska smittspridningen i samhället gå före.

Vi har därför beslutat att varje grupp har en enskild avslutning och det kommer att komma mail från respektive grupp

Styrelsen för Tullinge Gymnastikförening

Skribent: Styrelsen
E-post: Adressen Gömd

 

Stöd Tullinge Gymnastikförening!

 

Varje gång du spelar hos Svenska Spel och använder ditt spelkort fördelas ett antal poäng på den klubb eller klubbar du valt. Ju fler poäng klubben har desto större del av potten från Svenska Spel får klubben ta del av.

Allt du behöver för att vara med i Gräsroten är ett Spelkort.

Klicka på länken till Svenska spel ovan, välj Tullinge GF och följ instruktionerna.

Postadress:
Tullinge GF - Gymnastik
Box 1
14621 Tullinge

Kontakt:
Tel: 0702731088
E-post: tullingegymnastikfor...

Se all info