Truppförälder

Varje grupp har så kallade truppföräldrar. Dessa har till uppgift att stödja och hjälpa tränarna med saker som inte rör själva träningen.

Vill du vara truppförälder så kontakta tränarna. Nedan kan du se några av de uppgifter som du kan hjälpa till med.

• Bokar läger.
  • Ser till att det finns lägerföräldrar som sköter markservicen vilket i huvudsak innebär matlagning.
  • Samordnar transporter vid läger och tävlingar.
  • När truppen tävlar är det trevligt om de får någonting i väntan på resultatet.
  • När vi har vår egen Trupp Cup behövs många föräldrar, truppföräldrarna ser till att det finns många övriga föräldrar från truppen som är med.
  • Ev. är kvar i hallen under träning, det kan saknas en ledare eller kan det vara oroligt i gruppen. Det kan vara bra att det finns en vuxen där.
  • När en gymnast hastigt slutar finns alltid en orsak, orsaken är föreningen angelägen om att få reda på, framför allt om orsaken ligger hos oss. En truppförälder som ringer och tar reda på sådant hjälper också till så att vi (föreningen) blir bättre.
  • Meddelar ledaransvarig om det är några problem, t ex ledare som inte kommer eller alltid kommer för sent.
  • Hjälper till att kontakta gymnaster (och föräldrar) i gruppen.
Uppdaterad: 18 SEP 2010 10:54 Skribent: Inka Hiltunen

Postadress: