Terminsavgifter

Alla gymnaster som är aktiva måste betala en träningsavgift. Denna avgift använder TGF till redskap, ledare, tävlingar och mycket mer.

Som förälder kan även du bidra till föreningen. Detta genom att bli STÖDMEDLEM. För endast 100 SEK/termin bidrar du till att föreningen kan utvecklas på olika sätt. Med Din hjälp får vi bland annat möjlighet att köpa in bättre och mer aktuella redskap samt skicka flera av våra ledare på olika kurser. Betala in på PlusGirot och ange namn, adress och telefonnummer. Ange även att det gäller stödmedlem.

Träningsavgifterna är baserade på hur mycket gymnasten tränar.

Nytillkomna gymnaster under höstterminer betalar även en medlemsavgift på. På vårterminen tillkommer licensavgift för nytillkomna.

Avgiften betalas på PlusGironummer  10 92 52 – 7 Glöm inte att ange barnets namn och grupptillhörighet på på PG-blanketten eller på Internet.

Uppdaterad: 25 SEP 2015 09:36 Skribent: Inka Hiltunen

Stöd Tullinge Gymnastikförening!

Varje gång du spelar hos Svenska Spel och använder ditt spelkort fördelas ett antal poäng på den klubb eller klubbar du valt. Ju fler poäng klubben har desto större del av potten från Svenska Spel får klubben ta del av.

Allt du behöver för att vara med i Gräsroten är ett Spelkort.

Klicka på länken till Svenska spel ovan, välj Tullinge GF och följ instruktionerna.

Postadress:
Tullinge GF - Gymnastik